Aktuális egészségügyi kérdések


Számos egészségügyi probléma van, amelyek napjainkban sokan vannak a hírekben és a fejében. Talán azért, mert az egyetemes egészséggondozásra való törekvés miatt a jelenlegi egészségügyi rendszer visszaélései merültek fel. Az egészségügyi kérdéseket, amelyek az amerikaiak pestisét kezelik, intelligens vitákkal és megértéssel kell foglalkozni.Kattintson ide további információért üzemorvos



Az egyik egészségügyi probléma a sürgősségi szobák túlzott használata a szegények számára. Nem a hibájuk. Egyszerűen reagálnak olyan helyzetre, amelyben nincs más igény. Például egy alacsony jövedelmű családnak lehetnek gyermeke vágott ujjával. Ha biztosításuk lenne, akkor a szülők elhozzák a gyermeket egy orvosi rendelőhöz vagy egy sürgősségi ellátással foglalkozó klinikához, hogy az ujját felhúzzák.

Mivel nincs ilyen lehetőségük, ugyanazt a szolgáltatást igénybe vehetik a sürgősségi helyiség sokkal költségesebb útját. Ez a sürgősségi helyiségekre fektet, és az adózóknál sokkal többet költ, mint ha a szegény családoknak megfelelő orvosi ellátást kaptak. Az ehhez hasonló egészségügyi problémákat nehéz megérteni, ha olyan sok forrás áll az olcsóbb orvosi ellátásban.

Egyéb egészségügyi kérdések a megelőző orvoslással járnak. A biztosítótársaságok nem támogatják a páciensnek a megelőző orvosi szűrővizsgálatokhoz és kezelésekhez való jogát. Ez hosszú távon drágítja az egészségügyet is.

Számos egészségügyi probléma fordul elő az idősebbek körében. Olyan sok idős ember van, akiknek kevés vagy semmi segítsége nincs a vényköteles gyógyszereikben. A biztosítótársaságok elérhetővé teszik a gyógyszerköltséget - olyan magas áron, hogy a legtöbb idős ember nem engedheti meg magának. Ez kevés ahhoz, hogy megoldja ezeket az egészségügyi kérdéseket.

A nyilvánosság előtt álló összes egészségügyi kérdésben jobb kommunikációs rendszerre van szükség ezeken a területeken. Az emberek hatással lehetnek az egészségügyi ellátórendszerükre, ha tudják, hol kell eldönteniük az egészségügyi kérdéseket. Itt az ideje, hogy a kormány és más szervezetek hangot adjanak nekik.

Comments

Popular posts from this blog

Instructions to Choose the Best Dentist

What 80s Movies Taught Me About Business

كيف تتسلسل المسلسل التركي المؤسس للعالم